Besøk av Roy Nordbakke 17.-18. mars

Besøk av Roy Nordbakke 17.-18. mars

Lørdag kl 14.30 og Søndag kl 18.30 Tema Lørdag: "Har vitenskapen begravet Gud", og "Den privilegerte planeten" Tema Søndag: 1.Pet 3,15/Salm 14,1

Mange i Alta kjenner Roy og Jorunn. Roy er født og oppvokst i Halden. Gift med Jorunn ( f. Gjerdebakken) fra Lille Lerresfjord. Litt om Roy
  • Hovedfag i biologi fra universitetet i Oslo. Spesialfelt økologi og ornitilogi. Har også kjemi, matematikk og IT i fagkretsen.
  • Hans første yrkesaktive år var på Alta folkehøgskole, den gang Øytun. Jobbet etter dette på lærerutdanninga i Alta. Bodde i Alta i tilsammen 16 år, Flyttet etter dette til Halden og  var ansatt på Høgskolen i Østfold fram til jeg gikk av med pensjon for 4 år siden. Har skrevet flere bøker. Lærebok i naturfag for grunnskolends mellomtrinn (5-7 kl) i to ulike utgver (1996-1998) og (2006-2008)., bestemmelsesnøkler for ulike dyre og plantegrupper. De digitale bøkene “Naturen om vinteren”, “Fugler” og “Spør bare dyrene”. Har også illustrert to diktsamlinger. Hobbyer: Naturfoto, tegning og maling, friluftsliv.
  • Er for tiden viseforstander i Halden Baptiskirke. Holder en del foredrag i ulike sammenhenger om naturfaglige emner, apologetikk og mer tradisjonell kristen forkynnelse.